کنترل فعالیتهای کسبوکار که آن را با نام اختصاری BAM میشناسند، ابزاری است که بیشتر شرکتها در سراسر دنیا از آن استفاده میکنند. این ابزار بهعنوان راهحلی عالی بهمنظور کنترل شفاف و هدفمند فرایندهای کسبوکار در شرکتها در نظر گرفته میشود.
این ابزار شامل کنترل فرایندهای کسبوکار شرکت است که بهمنظور تحقق شاخصهای مدیریتی تعریف شده مورد استفاده قرار میگیرد. مدیران ازطریق داشبوردهای مدیریتی (پنل کنترل) دسترسی به موقع و کاملی به کنترل مواردی نظیرشاخصهای مرتبط به عملیات اجرایی، توانایی شفافسازی و تعیین گلوگاهها و موانع، تعیین میزان تأخیر در تحویل نهایی کارها و تشخیص انحراف از مسیربرنامهریزیشده، خواهند داشت.
برای اینکه این ابزار بتواند اطلاعات را خوانده، درک نموده و به صورت فوری تحلیل نماید، از ابزارهایی نظیرسرعتسنج، نمودار، جدول، کارت و نقشه استفاده مینماید.
طرح داشبورد، باید روشی قابل درک را برای کنترل نیاز فرایندها دنبال نماید. بسیار مهم است که مدیر، بتواند اطلاعات گوناگونی را بدون کلیک زیاد در یک صفحه مشاهده و تحلیل نماید. اگر پنلهای از پیش تعریف شده و «قالبهای پیش فرض» نتوانند انتظارات کاربر نهایی را برآورده کنند، ابزار BPM باید، یک ویرایشگر کنترل فعالیت کسبوکار منعطف را برای تحلیلگر فرایند ارائه نماید تا بتوان پنل اختصاصی و بومی برای مشتری ایجاد نمود.
![]() |
داشبورد مدیریتی چیست؟ همه نیازهای شما در برابر دیدگان شما حاضر است |
ایجاد دیدگاه مدیریتی و پویا از طریق کنترل فعالیتهای کسبوکار
دسترسی به داشبوردهای اطلاعاتی یکی دیگر از فاکتورهای مهم برای رسیدن به راهحلهای مؤثر خواهد بود. استفاده از پنل مدیریت قابل نمایش در تلویزیون و موبایل (تبلت و تلفن هوشمند) برای گسترش فرهنگ کنترل در سازمان بسیار مهم و موثر خواهد بود.
In future posts, we will publish several other benefits and use cases of this critical BPM (Business Process Management) technology component.
نتایجی که از کنترل فرایندها از طریق ابزار BAM حاصل خواهد شد، چیست؟
- بررسی شفاف جریان کار و مسئولیتها
- اندازهگیری زمان اجرای فعالیتها
- بررسی انجام کارها قبل از زمان مقرر برای تحویل به موقع آنها
- کاهش ریسک و هزینههای اجرا
- ارتباط اهداف و نتایج
- افزایش تعهد در افراد تیم
در آینده، مطالبی را منتشر خواهد شد که برخی از مزایا و موارد استفاده فناوری مهم BPM (مدیریت فرایندهای کسبوکار) در آن تبیین میگردد.
![]() |
مطالعه موردی خودکارسازی فرایندها: مزایا و روندها |
اضافه کردن نظر