e‌BPM

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت فرایند در صنایع غذایی اصالت با آموزش تخصصی نرم افزار ویژوال پارادایم

سمینار آموزشی در اصالت

جلسات آموزشی و فرهنگ سازی شرکت اصالت طی سه روز پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ ۸،۷ و ۹ اسفند ماه، در سطح مدیران و رؤسای واحد سیستم‌ها و روش‌های گروه صنایع غذایی اصالت و کارشناسان این حوزه برگزار شد.

در راستای فرهنگ‌سازی مباحث مرتبط با مدیریت فرایند و همچنین آشنایی با مدیران محترم واحد سیستم‌ها و روش‌های شرکت اصالت، جلسات کارگاه آموزشی برنامه‌ریزی و برگزار گردید. در این جلسات، مهندس حقیقت با تاکید بر ضرورت و اهداف اجرای پروژه مدیریت فرایند نکاتی را بیان نمودند. ایشان در ادامه با بیان تفاوت‌های رویکرد وظیفه‌گرایی و فرایندگرایی، ضمن بیان ادبیات موضوع مدیریت فرایندهای سازمانی به تفاوت‌های BPR و BPM، مقدمات مدل‌سازی فرایندهای سازمانی و استاندارد BPMN2.0.2 پرداختند.

چرا از میان گروه‌های آموزشی مختلف، گروه آموزشی و مشاوره مدیریت eBPM را انتخاب نمودید؟

صوت نظر جناب آقای مهندس شریف، معاون محترم طرح و برنامه گروه صنایع غذایی اصالت پیرامون دوره برگزار شده:

کیفیت کارگاه آموزشی را چه‌طور ارزیابی می‌کنید؟

صوت نظر جناب آقای قهرمان، مشاور محترم سیستم‌ها و روش‌های گروه صنایع غذایی اصالت پیرامون دوره برگزار شده:

سرفصل مباحث کارگاه آموزشی

واحد سیستم‌ها و روش‌های شرکت اصالت (مستقر در اصفهان) پس از بررسی‌های زیاد، نرم افزار Visual Paradigm (نگارش ۱۶.۲) را به عنوان ابزار جامع مدیریت فرآیند برگزیده است. با اعلام نیاز به کارگاه آموزشی، گروه آموزشی و مشاوره مدیریت eBPM به منظور کمک به ارتقای استفاده موثر از این ابزار، یک دوره آموزشی مشتمل بر مباحث ذیل را تهیه و ارائه نموده است:

  • ساختار سازمانی در مدیریت فرایند
  • BSC و مدیریت فرایند
  • شاخص‌های اندازه‌گیری در مدیریت فرایند
  • شناسنامه فرایند
  • جایگاه پروسس مپ و دیدگاه کلان در مدیریت فرایند
  • سطوح APQC و سطوح eTOM
  • مستندات فرایندی
  • تکنیک بهبود فرایند سازمانی
  • تکنیک‌های عارضه‌یابی فرایندها
  • سطوح بلوغ فرایند CMMI
  • زنجیره ارزش VSM
  • شبیه‌سازی در فرایند
  • CASE tools
  • Data Dictionary
  • انواع زیرفرایند و نحوه نمایش آن
  • تکنیک شناسایی فرایند
  • BPMN
  • اولویت‌بندی فرایند
  • جریان داده در فرایند
  • CRUD
  • انمیشن‌سازی در فرایند
  • ابزارهای اجرای فرایند
  • ریسک‌های فرایند
  • انواع فرایند
  • تفکر فرایندی
  • اسناد فرایندی
  • فرایند کاوی
  • RACI

معرفی صنایع غذایی اصالت

گروه صنایع غذایی اصالت از سال ۱۳۵۹ با هدف عرضه محصول سالم و با کیفیت پا به عرصه خطیر تولید مواد غذایی نهاد. این مجموعه در حال حاضر با داشتن تقریبا ۸۵ SKU و تعداد پرسنل بالغ بر ۴۰۰ نفر، همواره در تلاش است تا به اهداف از پیش تعیین شده خود برسد و بتواند بهترین سطح کیفی از محصولات خود را به مردم ایران و دنیا ارائه دهد. سبد محصول صنایع غذایی اصالت شامل: گروه ترشیجات، شوریجات، آبلیموها، آبغوره‌ها، مرباجات، زیتون‌ها، رب‌ها، کنسروجات، شربت‌ها، سس‌ها، عرقیجات و غیره هستند.

 

اضافه کردن نظر