جلسات آموزشی و فرهنگ سازی شرکت اصالت طی سه روز پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ ۸،۷ و ۹ اسفند ماه، در سطح مدیران و رؤسای واحد سیستمها و روشهای گروه صنایع غذایی اصالت و کارشناسان این حوزه برگزار شد.
در راستای فرهنگسازی مباحث مرتبط با مدیریت فرایند و همچنین آشنایی با مدیران محترم واحد سیستمها و روشهای شرکت اصالت، جلسات کارگاه آموزشی برنامهریزی و برگزار گردید. در این جلسات، مهندس حقیقت با تاکید بر ضرورت و اهداف اجرای پروژه مدیریت فرایند نکاتی را بیان نمودند. ایشان در ادامه با بیان تفاوتهای رویکرد وظیفهگرایی و فرایندگرایی، ضمن بیان ادبیات موضوع مدیریت فرایندهای سازمانی به تفاوتهای BPR و BPM، مقدمات مدلسازی فرایندهای سازمانی و استاندارد BPMN2.0.2 پرداختند.
چرا از میان گروههای آموزشی مختلف، گروه آموزشی و مشاوره مدیریت eBPM را انتخاب نمودید؟
سرفصل مباحث کارگاه آموزشی
واحد سیستمها و روشهای شرکت اصالت (مستقر در اصفهان) پس از بررسیهای زیاد، نرم افزار Visual Paradigm (نگارش 16.2) را به عنوان ابزار جامع مدیریت فرآیند برگزیده است. با اعلام نیاز به کارگاه آموزشی، گروه آموزشی و مشاوره مدیریت eBPM به منظور کمک به ارتقای استفاده موثر از این ابزار، یک دوره آموزشی مشتمل بر مباحث ذیل را تهیه و ارائه نموده است:
|
|
معرفی صنایع غذایی اصالت
گروه صنایع غذایی اصالت از سال ۱۳۵۹ با هدف عرضه محصول سالم و با کیفیت پا به عرصه خطیر تولید مواد غذایی نهاد. این مجموعه در حال حاضر با داشتن تقریبا ۸۵ SKU و تعداد پرسنل بالغ بر ۴۰۰ نفر، همواره در تلاش است تا به اهداف از پیش تعیین شده خود برسد و بتواند بهترین سطح کیفی از محصولات خود را به مردم ایران و دنیا ارائه دهد. سبد محصول صنایع غذایی اصالت شامل: گروه ترشیجات، شوریجات، آبلیموها، آبغورهها، مرباجات، زیتونها، ربها، کنسروجات، شربتها، سسها، عرقیجات و غیره هستند.